CESV

CESV

El Club Excursionista Sant Vicenç va ser fundat l'any 1975 per un grup d'amics amants de la natura.

Fou el primer Club d'aquestes característiques del nostre poble.Gràcies a les inquietuds que va tenir aquest grup en el seu dia, encara avui podem gaudir d'una entitat sense ànim de lucre que ha donat a moltes persones l'oportunitat de conèixer el nostre entorn muntanyenc arreu de Catalunya i de tota la península.

El primer cop que molts van veure la neu va ser amb l'entitat, i de la mà dels diferents responsables de les seccions van viure la seva primera experiència, que al mateix temps van transmetre a uns altres, incloent els seus fills.

Molts són els que han passat pel Club.
És un club que té les seves portes obertes a tothom.
Si t'estimes la natura i vols descobrir un nou món ple de meravelles vine amb nosaltres, no fa falta que tinguis experiència, nosaltres t'ensenyarem les tècniques que necessites, només sol has de dur unes botes i moltes ganes de compartir vivències úniques i descobrir la gran meravella de la natura amb molt bon rotllo, i si ja tens experiència també et convidem a compartir-la amb nosaltres.

Us oferim un programa d'activitats elaborat per les diferents seccions on s'han contemplat excursions de mitjana i d'alta muntanya així com en bicicleta tot terreny durant totes les estacions de l'any per a diferents nivells d'experiència. Esperem que us agradin.
Si tens algun dubte o vols algun aclariment pots comunicar-te amb nosaltres mitjançant el nostre e-mail, i ens complaurem de contestar-te quan més aviat ens sigui possible.
T'esperem.

Medlem siden februar 2012

Ønskeliste