Tid  4 timer 53 minutter

Koordinater 4193

Uploadet 17. april 2020

Optaget marts 2020

-
-
646 m
566 m
0
2,3
4,7
9,34 km

Vist 118 gange, downloadet 4 gange

tæt på Pueblo Nuevo, Alajuela (Republic of Costa Rica)

El Parc Nacional Volcán Arenal, a la regió nord-oest de Costa Rica, a uns 15 Km de La Fortuna, està al peu d’un volcà actiu i és un dels més visitats del país.
Abans de 1968, aquest volcà es va considerar extingit i fins i tot es va opinar que no era un volcà. El 29 de juliol de 1968 inicià un període d’activitat, obrint-se tres cràters. El cràter A, als 1000 metres, va provocar l'explosió, emanant un flux piroclàstic (núvol ardent), que va devastar 12 km2, desapareixent els poblats de Pueblo Nuevo i Tabacón i provocant la mort d'aproximadament 87 persones. Al mes de setembre de el mateix any va començar a emetre colades de lava des del cràter A, que es va mantenir actiu fins a l'any 1973, quan migrà l'activitat cap al cràter C, a una alçada de 1450 metres. Aquest cràter es manté actiu fins al present. Es caracteritza per colades de lava de composició basàltica andesita, explosions de materials piroclàstics i l'emissió constant de gasos.
El sector que visitem consta de 4 senders:
- Sendero Las Coladas: És el sender principal del parc. Amb una longitud d’uns 1.7 Km va fins a les colades de lava de l’erupció del 1992 i un mirador del volcà.
- Sendero El Ceibo: És un sender, de 2.3 Km de longitud, que surt des del sendero Las Coladas, passa per un gran ceibo gegant de més de 400 anys d’edat que és el que dona nom al sender i torna a connectar amb els sendero Las Coladas una mica abans de les colades de lava del 1992.
- Sendero Heliconias: És un sender d’uns 600 m de longitud que connecta l’entrada del parc amb l’aparcament. El seu nom ve de la presència de nombroses heliconies, planta tropical molt freqüent a Costa Rica.
- Mirador Volcán Arenal: És una pista, d’uns 900 m de longitud, per la que s’hi pot anar en cotxe que va des de l’aparcament fins al mirador principal del Volcán Arenal.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volcán Arenal National Park, in the northwest region of Costa Rica, 15 km from La Fortuna, is at the foot of an active volcano and is one of the most visited parks in the country.
Prior to 1968, this volcano was considered extinct and it was even thought that it was not a volcano. On July 29, 1968 began a period of activity, with three craters opening. At 1000 meters, crater A exploded, emanating a pyroclastic flow (burning cloud), which devastated 12 km2, disappearing the villages of Pueblo Nuevo and Tabacón and killing over 87 people. In September of the same year, lava flows began to emerge from crater A, which remained active until 1973, when the activity migrated to crater C, at a height of 1450 meters. This crater stays active to the present. It is characterized by permanent lava flows of andesite basaltic composition, explosions of pyroclastic materials and the constant emission of gases.
The sector we visited consists of 4 paths:
- Las Coladas Trail: This is the main trail in the park. With a length of about 1.7 km it goes to the lava flows of the 1992 eruption and a viewpoint of the volcano.
- El Ceibo Trail: This is a 2.3 km long trail that starts from Las Coladas path, goes through a large giant ceibo over 400 years old and reconnects with Las Coladas trail a just before the lava flows of 1992.
- Heliconias Trail: This is a 600 m long path that connects the park entrance with the car park. Its name comes from the presence of numerous heliconias, a tropical plant very common in Costa Rica.
- Arenal Volcano viewpoint: This is a track, about 900 m long, which can be reached by car from the car park to the main Arenal Volcano viewpoint.
Foto

Entrada Parc

Parkering

Parking

Kryds

Cruïlla Sendero Las Coladas - Mirador Volcán Arenal

Foto

Sendero Las Coladas

Træ

Ficus

Kryds

Cruïlla Sendero El Ceibo - Sendero Las Coladas

Foto

Sendero El Ceibo

Træ

Ceibo gegant

Træ

Arbre

Foto

Sendero El Ceibo

Kryds

Cruïlla Sendero el Ceibo - Sendero Las Coladas

Foto

Colada lava 1992

Panorama

Mirador colada

Panorama

Mirador Volcán Arenal

Kryds

Final Sendero Heliconias

Kryds

Inici Sendero Heliconias

Foto

Sendero Heliconias

Panorama

Mirador Volcán Arenal

Kommentarer

    Du kan eller denne rute