Gåtur

Bedste Gåtur ruter i Fier (Albania)

19 ruter

Foto af Zyrat e Parkut- Kanali i parë i komunikimit të lagunës së brendëshme me detin Foto af Divjakë / Karavasta Foto af Godulla e Ushtarit
 • Godulla e Ushtarit

  Tilføj til Liste
  Gåtur
  tæt på Xeng, Fier (Albania)
  Afstand
  22,70km
  Højde +
  15m
  TrailRank
  27
  Foto af Godulla e Ushtarit Foto af Godulla e Ushtarit Foto af Godulla e Ushtarit

  Për të arritur në destinacion mund të zgjedhim midis rruges se asfaltuar qe pershkon fshatrat, Mizë, Zharnec, Kryekuq, Kamenicë, Gurë, Muçias, Remas, Karavasta, dhe rrugës përmes Parkut duke kaluar me rradhë kanalet e ko...

  Vis rute
 • tæt på Dushku i Madh, Fier (Albania)
  Afstand
  10,05km
  Højde +
  111m
  TrailRank
  26
  Foto af Pylli i Gjenerukës (kodrat e Divjakës) Foto af Pylli i Gjenerukës (kodrat e Divjakës)

  Për të arritur në këtë destinacion me nisje nga qyteti i Divjakës, marrim kthesën për fshatin Mizë nga ku do të fillojmë të ngjitjen. Përpara se të ngjitemi në pjesën kodrinore përfitojmë për të bërë një ndalesë të shkur...

  Vis rute
 • Søg vha. Udvalgt Område

  Find ruter der starter eller går igennem dine valgte områder

  Køb Wikiloc Premium Opgrader for at fjerne reklamer
  Søg vha. Udvalgt Område Søg vha. Udvalgt Område
 • Pisha e madhe (monument natyre)

  Tilføj til Liste
  Gåtur
  tæt på Divjakë, Fier (Albania)
  Afstand
  2,85km
  Højde +
  1m
  TrailRank
  25
  Foto af Pisha e madhe (monument natyre) Foto af Pisha e madhe (monument natyre) Foto af Pisha e madhe (monument natyre)

  Shtegu për tek Pisha e madhe të jep mundësinë e një ecjen nën hijen e pyllit me pisha ku mund të dëgjohen dhe shijohen cicërimat e shpendëve. Periudha më e mirë për të ndjekur këtë shteg është Prill-Maj dhe mund të përsh...

  Vis rute
 • Zyrat e Parkut-Spiaxho

  Tilføj til Liste
  Gåtur
  tæt på Divjakë, Fier (Albania)
  Afstand
  4,31km
  Højde +
  7m
  TrailRank
  24
  Foto af Zyrat e Parkut-Spiaxho Foto af Zyrat e Parkut-Spiaxho Foto af Zyrat e Parkut-Spiaxho

  Ky shteg mund të përshkohet në këmbë dhe me biçikletë. Me biçikletë zgjat 20-25 minuta ndërsa në këmbë mund të zgjasë 2-3 orë vajtje –ardhje. Një alternativë është të aksesohet nga pylli dhe tjetra nga rëra. Në të dyja r...

  Vis rute
 • Adi

  Tilføj til Liste
  Gåtur
  tæt på Mehmet, Fier (Albania)
  Afstand
  5,92km
  Højde +
  161m
  TrailRank
  18
  Foto af Adi Foto af Adi Foto af Adi

  Gold Crown - Ardenice - Fier

  Vis rute
 • Divjakë - Kular

  Tilføj til Liste
  Gåtur
  tæt på Divjakë, Fier (Albania)
  Afstand
  5,09km
  Højde +
  25m
  TrailRank
  17
  Foto af Divjakë - Kular Foto af Divjakë - Kular

  Eksplorim i pyllit të Kularit për shpendët këngëtar

  Vis rute
 • tæt på Mizë, Fier (Albania)
  Afstand
  3,56km
  Højde +
  1m
  TrailRank
  17
  Foto af Shtegu për te kanali dytë i komunikimit të lagunës me detin Foto af Shtegu për te kanali dytë i komunikimit të lagunës me detin

  Nga kanali i parë mund të vazhdojmë më te për tek kanali i dytë i komunikimit të lagunës me detin. Ky shteg mund të përshkohet me biçikletë dhe në këmbë në verë dhe vetëm në këmbë në dimër. Rreth 1 orë ecje për të mbërri...

  Vis rute
 • Godulla e Vogël Divjakë

  Tilføj til Liste
  Gåtur
  tæt på Divjakë, Fier (Albania)
  Afstand
  1,42km
  Højde +
  1m
  TrailRank
  17
  Foto af Godulla e Vogël Divjakë Foto af Godulla e Vogël Divjakë

  Shtegu mund të përshkohet në këmbë duke qenë se është afër me zyrat e parkut. Zgjat 10-15 minuta, pastaj në varësi të interesit mund të qëndrohet te kulla e vrojtimit të shpendëve. Ofrohet shëtitje në pyll ku mund të dëg...

  Vis rute

Live Tracking

Del din placering med venner og familie under en aktivitet.

Køb Wikiloc Premium Opgrader for at fjerne reklamer
Live Tracking Live Tracking