Bjergbestigning

Bedste Bjergbestigning ruter i Dibër (Albania)

10 ruter

Foto af Radomirë - Mount Korab - Radomirë Foto af Peak of Korabi Foto af Radomirë- Maja Shulani i Radomirës (Korabi 3) 2716
 • Radomirë - Mount Korab - Radomirë

  Tilføj til Liste
  Bjergbestigning
  tæt på Radomirë, Dibër (Albania)
  Afstand
  16,28km
  Højde +
  1490m
  TrailRank
  39
  Foto af Radomirë - Mount Korab - Radomirë Foto af Radomirë - Mount Korab - Radomirë Foto af Radomirë - Mount Korab - Radomirë

  Mount Korab 2’764 m/alt is part of the Radika Mountains located in the border between Albania and Macedonia, therefore It is the highest peak of these two countries, also it is the 4th highest peak in the Balkans. The te...

  Vis rute
 • Peak of Korabi

  Tilføj til Liste
  Bjergbestigning
  tæt på Radomirë, Dibër (Albania)
  Afstand
  18,28km
  Højde +
  1624m
  TrailRank
  33
  Foto af Peak of Korabi Foto af Peak of Korabi Foto af Peak of Korabi

  The climb is done from the North side of the mountain with snow while the return is done from the standard route. There are two points which require climbing experience because they are too steep. One is close to the sum...

  Vis rute
 • tæt på Radomirë, Dibër (Albania)
  Afstand
  18,62km
  Højde +
  1414m
  TrailRank
  26
  Foto af Radomirë- Maja Shulani i Radomirës (Korabi 3) 2716 Foto af Radomirë- Maja Shulani i Radomirës (Korabi 3) 2716 Foto af Radomirë- Maja Shulani i Radomirës (Korabi 3) 2716

  Deri te stanet në fushën e Korabit shtegu është i markuar, pastaj e kemi ngjit majën nga kreshta Veri-Lindore duke exploruar shtegun, shtegu është i pjerrët dhe nuk do ta kisha preferuar në kohët me lagështi. Dhe itenera...

  Vis rute
 • Opret rutelister

  Organiser dine favoritruter i lister, og del dem med dine venner.

  Køb Wikiloc Premium Opgrader for at fjerne reklamer
  Opret rutelister Opret rutelister

Søg vha. Udvalgt Område

Find ruter der starter eller går igennem dine valgte områder

Køb Wikiloc Premium Opgrader for at fjerne reklamer
Søg vha. Udvalgt Område Søg vha. Udvalgt Område