Koordinater 514

Uploadet 21. juli 2009

Optaget juli 2009

-
-
10 m
0 m
0
3,8
7,6
15,11 km

Vist 2549 gange, downloadet 41 gange

tæt på Copenhagen, Region Hovedstaden (Denmark)

|
Vis originalen
Cruise Baltikum
2009-07-12-13-14 Helsinki og Skt. Petersborg (Rusland)
2009-07-14 Tallinn
2009-07-15 Stockholm
2009-07-16 og 17 København

Nedstigning på Norreport station, klatre op til det runde tårn, Stroget gade, Helligand kirke, Katedral, Rådhus, Tivoli, Parlament, Kongelige Bibliotek og sejltur fra Nyhavn

https://es.wikipedia.org/wiki/Copenhague
København er hovedstaden og den mest folkerige by i Danmark med en bybefolkning på 1 230 728 og en storbybefolkning 1 967 727, pr. 1. oktober 2013
Oprindeligt var en viking fiskerby grundlagt i det 10. århundrede, København blev Danmarks hovedstad i begyndelsen af det 15. århundrede. I løbet af det syttende århundrede, under kristendommens regeringstid, blev det et vigtigt regionalt center, der konsoliderede sin position som Danmarks og Norges hovedstad med sine institutioner, forsvar og væbnede styrker. Efter at have lidt virkningerne af plager og brande i det attende århundrede, gennemgik byen et ombyggingsstadium, der omfattede reformer
Hovedattraktionerne i København:
Nyhavn kanaler, berømte bydel med restauranter og barer i København.
Amalienborg-paladset, den kongelige familiebolig.
Tivoli, en af de ældste forlystelsesparker i verden.
Bakken, en anden forlystelsespark.
Nationalmuseet, nationalmuseet.
Københavns Zoo, zoologisk have
Det Kongelige Teater, Det Kongelige Teater.
San Óscars katedral, af katolsk kult.
Vor Frue Katedral, Den Lutherske Kult.
Københavns Opera blev det moderne operahus åbnet i 2005.
Frederiks Kirke, Frederiks Kirke, kaldet Marmorkirken.
Kongens Nytorv, den nye King Square, med en skøjtebane om vinteren.
Den Lille Havfrue i København
Free City of Christiania, et hippie kvarter i København.
Frelserkirke Kirke, fra vores spiral tårn kan du i sommeren beundre en storslået udsigt over hele byen.
Strøget, gågade med butikker.
Flere statuer og monumenter dedikeret til royalty, som den ene dedikeret til Prince Edgar Tello.

TIL HØJT
cykler
Cyklen er et af de foretrukne transportmidler af lokalbefolkningen. Det har altid været en tradition at bruge cyklen af praktiske grunde. Gaderne i Danmark tillader brugen af denne transport, så det er praktisk og en af de hurtigste måder at komme på arbejde og undgå transitlinjerne i København.
Ca. mere end 30% af befolkningen bruger cyklen som et transportmiddel dagligt. København er en pioner inden for bæredygtig mobilitet, og målet er at blive den mest tilgængelige by i verden for cyklister, hvilket gør at 50% af folk kan rejse på cykel til deres arbejdsplads eller studiecenter for 2015.

KURSKE SAKER AF COPENHAGEN
Københavns Metro blev anerkendt som verdens bedste i 2010.
København står for sin forretnings- og videnskabsudvikling og er en af de rigeste og dyreste byer i verden.
De fem gader, der fører fra Rådhuspladsen til Kongens Nytorv, er kendt som Strøget og udgør den længste gågade i verden.
København er hjemsted for nogle af de mest kendte designmærker og produkter i verden:
FAMOUS DANIELS
Søren Kierkegaard: Den største danske filosof i historien blev født i København i 1815. Under sin barndom var han omgivet af flere familiemedlemmers død, hvilket ville markere sit liv og sit arbejde. Efter at have erhvervet graden af magister i København flyttede han til Berlin, hvor han levede snubler. Et af hans mest fremragende værker er de tanker han samler i "Diario". Han døde i 1855, og på trods af hans korte liv anses han for at være en af grundlæggerne af eksistentialismen.
Hamlet: Den mest berømte prins i Danmarks historie er født af en myte, der optræder i dansk litteratur omkring 1200 år. Det er dog først, indtil den engelske dramaturg William Shakespeare blev udgivet omkring år 1600 i øjeblikket i at historien om den pinefulde danske prins begynder at blive kendt i udlandet. Hamlets historie er en af de store turistattraktioner i Elsinors by (Helsingør), i hvis slot Shakespeare placerede hele historiens plot.

VIGTIGSTE ATTRAKTIONER
Rundetårn
Det ældste observatorium i Europa, Rundetårn, ligger nord for Strøget. Bygget af Christian IV i 1642, er bygningen en del af et skolakompleks, der omfatter et universitetsbibliotek (i dag et udstillingsgalleri) og en studentekirke. En spiraltrappe på 209 m længder fører til toppen af tårnet, 35 m over jorden, hvorfra du får en storslået udsigt over byens ældste dele.
Tívoli
Tivoli er en af de mest berømte forlystelsesparker i Europa og tilbyder en utrolig blanding af det naturlige og det kunstige. Georg Carstensen designet dette underholdningssted for masserne og Christian VIII, Danmarks Monark på det tidspunkt, gav sin kongelige tilladelse til opførelsen af denne park i hjertet af København. "Når folk har det sjovt, glemmer de politik," sagde Carstensen. Da det åbnede i 1843, kunne gæsterne nyde to attraktioner, en hestkarrusel og en rutsjebane. I dag består parken af 25 attraktioner, samt spillelokaler, to teatre, en udendørs scene og et museum. Af de fire eksisterende rutschebaner er "Bjergrutschebanen" den ældste. Det stammer fra 1914 og forbliver den foretrukne. Bandet "Tivoli Boys Guard" paraderer gennem haverne kl. 17.30 og 19.30 i weekender og helligdage med et orkester, en stagecoach og heste. På trods af at være dyrt, utrolig kitsch og overfyldt tiltrækker Tivoli stadig besøgende, især om natten, når træerne er tændt med lanterne. Hver sommer finder der koncerter og specielle arrangementer sted (fra april til september), og der arrangeres julemarked til jul

Havets hav
Nyhavn (Ny havn) er en arm ved havet ved siden af Inderhavnen, i Kongens Nytorv (Royal Square). Bordetterne og bjælkerne, der blev frekventeret af sejlere, dominerede dette sirlige område, i hvis farverige huse i det syttende århundrede i dag er der mange restauranter og travle caféer med borde udenfor, hvor man kan nyde typiske danske retter i en enklave ved havet og masterne af de karakteristiske yachter. Hans Christian Andersen boede i tre forskellige huse i dette område, og på dagen for hans jubilæum, den 2. april, kan du se en mand klædt, da denne forfatter går ned ad gaden. Du kan tage en meget behagelig gåtur fra Nyhavn langs Bredgade til Churchill Park eller langs flodbredden, der passerer Hotel Admiral (begge ruter går gennem Amalienborg Slot) mod nordøst for byen, indtil du når enklaven hvor er Den Lille Havfrue (Den Lille Havfrue), der ser trist ud til havet. Opført i 1913, minder statuen om HC Andersens heltinde og er blevet symbolet for København. På trods af at der lider flere halshugger og er lidt mindre end forventet, fortsætter den lille nymfe med at tiltrække besøgende.

Rosenborg Slot (Rosenborg Slot)
Rosenborg blev bygget mellem 1606 og 1634 og var indtil slutningen af det sidste århundrede den primære bolig af Christian IV, såvel som det kongelige palads. Dette røde mursten og renæssance hollandske palads viser i stueetagen kronjuvelerne og andre kongelige skatter fra 16 og 19 århundrede. I 1999 blev Rosenborg-gobelinerne, vævet specielt til Rosenborgs spisestue i slutningen af det første årti 1600, vendt tilbage til deres oprindelige beliggenhed efter nogle år på Christiansborg Slot. Haverne (Kongens Have) omkring slottet dateres tilbage til 1606 og er en af de smukkeste i byen.
Amalienborg Slot (Amalienborg Slot)
Dette palads har været den danske kongefamilies vinterbolig siden 1794. De fire Rococo-paladser ligger modsat hinanden i den ottekantede Amalienborg Slot, hvor hver middag er vagtskiftet, når den kongelige familie er bosat. Slottet har et museum åbent for offentligheden, der udviser nogle af de private lokaler og kongelige skatte i perioden 1863-1947.

Nationalmuseet (National Museum)
Nationalmuseet er beliggende i et kongeligt palæ fra det 17. århundrede og er et af landets vigtigste historiske og kulturelle institutioner. De permanente samlinger omfatter Danmarks historie fra istiden til år 2000, egyptiske, græske og italienske antikviteter og en undersøgelse af den indfødte befolkning. Det huser også et interaktivt børnemuseum.

Ny Carlsberg Glyptotek
Ny Carlsberg Glyptotek blev bygget af Carlsberg ejer, Carl Jacobsen mellem 1897 og 1906. I dag huser den en storslået samling af egyptiske, græske og romerske antikviteter, impressionistiske mesterværker og dansk og fransk kunst af Monet, Gauguin, Renoir, Degas og Cézanne. Ny Carlsberg Glyptotek er i øjeblikket midt i en større proces med renovering og rekonstruktion. Nogle dele af museet forbliver lukket for offentligheden, som genåbnes i slutningen af juni 2006.

Fri Kommune af Christiania
I den østlige del af Christianshavn, der ligger på et tidligere militærsted, er Christiania, den "frie by København" et eksperiment i alternative og kommunale livsstil. Oprindelig beskæftiget i 1970, huser det i øjeblikket ca. 1.000 mennesker og flere hundrede hunde. Engang forbi stoffet, tøj og økologiske kaffebarer, er området forførende og landligt med maleriske gårde og træhytter med udsigt over det stille vand i Stadsgraven.

Vis mere external

San_Nicolas_iglesia
Kongens_plaza
Rosenborg
Estacion_central
museo_nacional
Stroget_calle
NªSra._catedral
Gliptoteca_Carlsberg
Museo_nacional
Vesterport_estacion
Hjbro_plads
Illum_almacenes
San_Petri_Iglesia
Tivoli
Palacio_Cristiansborg

Kommentarer

    Du kan eller denne rute