-
-
40 m
3 m
0
5,0
9,9
19,9 km

Vist 52 gange, downloadet 2 gange

tæt på Soho, England (United Kingdom)

Si vols visitar la ciutat de Londres de la manera més divertida, si t'agrada l'aventura o ets un apassionat del turisme aquesta és la teva ruta!

La ruta s'inicia a l'hotel Luxury Retrais, on es llogaràn els segways, farèm un recorregut d'uns 20km, visitant els principals atractius turístics de la ciutat, però no us preocupeu, com la ruta no es fa a en segway no és un recorregut difícil o cansat.
Waypoint

Westminster Abbey

L'abadia de Westminster és l'església més coneguda de Londres, construïda amb estil romànic i reconstruïda amb estil gòtic. Es caracteritza per ser el lloc de sepultura de la majoria dels reis i reines d'Anglaterra, així com de diverses celebritats. El seu lloc vol dir "abadia de l'oest". El que fa especial a aquesta església és que en el seu interior conté algunes de les millors obres arquitectòniques londinenses. El preu de l'entrada són 23,50 euros, i el seu horari és: - Dilluns, dimarts, dijous i divendres de 9:30 a 16:00 hores - Dimecres: de 9:30 a 16:30 hores - Dissabte: de 9:30 a 13:30 hores - Diumenges i festius religiosos: L'abadia queda oberta només per a serveis religiosos De dilluns a divendres, al migdia es realitzen serveis religiosos, per el que no es permet l'entrada de 12:00 a 13:00 hores. Si s'entra abans de les 12:00 hores es pot disfrutar del servei religiós.
Waypoint

London Eye

El London Eye és una nòria gegant, sent un dels majors miradors del món, amb una alçada de 135 m. Té un preu de 25.5 lliures; i obra cada dia de 11:00 a 18:00 hores.
Waypoint

London Bridge

El London Bridge és un riu que creua el riu Tàmesi, i és el primer pont que es va construir a la ciutat. Dins de la visita, ens ensenyen com funcionava el sistema d'elevació del pont per mitjà d'una màquina de vapor, i la seva posterior instal·lació d'un sistema elèctric. També mostren la importància de la torre en la història de la ciutat. Els seus horaris són: - Des d'abril fins a setembre de 10:00 a 18:00 hores. - Des d'octubre fins a març: de 9:30 a 17:30 hores. L'entrada té un preu de 9,80 lliures.
Waypoint

Torre de Londres

La Torre de Londres és el palau reial, i un castell històric situat a la banda nord del riu Tàmesi. Aquest castell simbolitza representa molta història de Londres, ja que ha passat per moltes fases durant els anys. Els horaris són: - Des de març fins octubre: De dimarts a dissabte: de 9:00 a 17:30 hores. Diumenge i dilluns: de 10:00 a 17:30 hores. - Des de novembre fins a febrer: De dimarts a dissabte: de 9:00 a 16:30 hores. I el preu de l'entrada és de 22,70 lliures.
Waypoint

St Jame's Park

Sant Jame's Park és un part de 23 hectàrees situat molt a prop del Palau de Buchingham. El parc te un llac artificial replet d'aus, i està envoltat de xiprés. No és el parc més important e Londres, però com que està situat molt a prop del palau reial és el més cuidat de la ciutat. L'entrada al parc és gratuïta, i obra les seves portes de 5:00 a 24:00 hores tots els dies.
Waypoint

Buckingham Palace

El Palau de Buckingham és la residència de la família reial, actualment la residència de la Reina Isabel II. L'edifici ha sobreviscut a les dos guerres mundials i a un bombardeig. Només es permet la entrada entre els mesos de juliol fins a setembre, i l'entrada té un cost de 24 lliures.
Waypoint

Hyde Park

Hyde Park és el parc més gran el centre de Londres, amb una extensió de 140 hectàrees. A part és considerat el parc més antic de la ciutat. Una de les activitats preferides dels Londinencs és alquilar una barca i navegar per el riu que hi ha al centre del parc.
Waypoint

Trafalgar Square

Trafalgar Square és una plaça construïda al centre de Londres per commemorar la batalla de Trafalgar.
Waypoint

Picadilly Circus

La plaça és coneguda per els seus cartells lluminosos i la font d'Eros situada al centre, que s'ha convertit em una de les icones de Londres. L'oferta d'oci varia des de anar de botigues, cinemes i teatres fins a restaurants varis. Piccadilly Circus és un dels llocs més animats de la ciutat i on s'ubiquen una gran quantitat de locals de moda.
Waypoint

Luxury Retraits Hotel

Luxury Retraits Hotel és un hotel de superluxe situat al centre de Londres.
Waypoint

Covent Garden

Covent Garden està situat en un dels barris amb més atractius de Londres. En la zona es pot gaudir de les botigues de mode situades a Floral Street, o dels llocs d'artesania de la superfície comercial.
Waypoint

China Town

China Town és el barri Xinès de Londres, situat al barri de Soho. Es caracteritza per el seu ambient, les seves botigues i restaurants.

Kommentarer

    Du kan eller denne rute