-
-
1.029 m
671 m
0
11
21
42,19 km

Vist 135 gange, downloadet 8 gange

tæt på Vallivana, Valencia (España)

Temps en moviment 3 h 38´ 10´´ Velocitat mitjana en moviment 11,5 km/h

Inici de la ruta, des del Santuari de la Verge de Vallivana. Anem per la pista que surt al costat mateix del Santuari, accedint per una porta de les moltes que trobarem al llarg del recorregut i les quals cal tenir cura de tornar a tancar, per evitar la fugida de les vaques que pasturen per la muntanya.
Fins als 10,2 km de ruta, es va pujant però amb descensos-ascensos que són un trencacames i en alguns punts amb fort desnivell.
Arribats a dalt, tenim dos km de baixada.
Al km 13,4 de la ruta ens hem perdut de la ruta, passant de llarg. Tornat a agafar la pista, continua la baixada, amb alguna pujada i al km 18,2 de la ruta, s'acaba la pista i sortim a la carretera fins a Morella.
Tècnicament cal dominar la bicicleta en trams de pista molt tous i amb abundant pedra solta.
Paisatges molts bonics i variats, amb els colors típics de la tardor.
Anirem travessant diversos cops el Riu Bergantes, amb la gairebé inevitable remullada de peus (com a mínim, perquè si caus, et mulles més)
Tornem de Morella cap a Vallivana i per guanyar temps anem per la carretera fins al km 29,6 de ruta, on de nou tornem a agafar la pista fins al Santuari de Vallivana.

----------
Tiempo en movimiento 3 h 38´ 10´´ Velocidad media en movimiento 11,5 km/h .
Inicio de la ruta, desde el Santuario de la Virgen de Vallivana. Vamos por la pista que tiene su salida al costado del Santuario, accediendo por una puerta de las muchas que encontraremos a lo largo del recorrido y las cuales hay que tener cuidado de volver a cerrar, para evitar salgan las vacas que pacen por la montaña.
Hasta los 10,2 km de ruta, se va subiendo pero con descensos-ascensos que son un rompepieras y en algunos tramos con fuerte desnivel.
Llegados arriba, tenemos dos km de bajada.
Al km 13,4 de la ruta nos hemos salido de la ruta, pasando de largo. Volvemos a coger la pista, continúa la bajada, con alguna rampa y al km 18,2 de la ruta, termina la pista y nos incorporamos a la carretera hasta Morella.
Técnicamente moderada, hay que dominar la bicicleta en tramos de pista muy blandos y con abundante piedra suelta.
Paisajes muy bonitos y variados, con los colores típicos del otoño.
Iremos cruzando en diversas ocasiones el Riu Bergantes, con la casi inevitable remojada de pies (como mínimo, porque si caes, te mojas más ;-) .
Volvemos de Morella hacia Vallivana y para ganar tiempo vamos por la carretera hasta el km 29,6 de ruta, donde de nuevo volvemos a coger la pista hasta el Santuario de Vallivana.

Vis mere external

Kommentarer

    Du kan eller denne rute