gmarsalroset
21 1 25

Koordinater 155

Uploadet 2. november 2015

 • Bedømmelse

   
 • Information

   
 • Let at følge

   
 • Landskab

   
-
-
130 m
22 m
0
5,1
10
20,52 km

Vist 416 gange, downloadet 18 gange

tæt på Bastille, Région Île-de-France (France)

En aquesta ruta de 20 kilómetres per París visitarem 25 punts d'interès, els més importants de la ciutat. És una ruta de dificultat difícil ja que es realitzarà amb bicicleta durant els 20 kilómetres. Aquest ruta és especial per gent que s'entrena per realitzar una cursa de marxa, el fet d'anar amb bicicleta t'entrena per la futura cursa de marxa que faran els clients que ens l'han encomanat. Això significa que si no ets una persona que està en forma o bé fisicament no la podríes acabar o realitzar.
Waypoint

Place de la Bastille

"La Place de la Bastille" (Plaza de la Bastilla) es una plaza de París, lugar simbólico de la Revolución francesa, situada en el emplazamiento de la antigua fortaleza de la Bastilla que fue destruida entre el 14 de julio de 1789 y el 14 de julio de 1790.
Sacred architecture

Notre-Dame

La Cathédrale Notre Dame es una església de culte católic, centre episcopal de París, la capital de França. Es tracta d'una dels edificis més elegants i primitius que es van construir en estil Gótic. L'església està dedicada a la Verge Maria (Notre-Dame és la forma francesa per "Nostra Senyora"), és situa a la plaça del Parvis, a la petita Île de la Cité, al 4t districte de París, i envoltada per les aigües del riu Sena.
Bro

Pont Notre-Dame

El Pont Notre-Dame és un pont situat a París sobre el riu Sena. Va ser construït, en el seu disseny actual, es va construir entre 1910 y 1914 però el primer pont amb aquest nom és del segle XV. És just el primer pont construït sobre París, anomenat el Gran Pont (le Grand-Pont). El 1886, el lloc de París i els atacs dels normandes van obligar a la seva destrucció.
Sacred architecture

Tour Saint Jacques

La torre de Santiago (en francés tour Saint-Jacques) és una torre aillada situada en els jardins de la plaça del seu mateix nom, al IV districte de París, juntament a la rue de Rivoli i la avinguda Victoria. Té un campanar d'estil gótic flamenc sorgit entre 1509 i 1523, la torre de Santiago constitueix l'atractiu de l'església de Saint Jacques de la Boucherie, edificada al segle XVI i destruida al 1797.
Waypoint

Le Centre Pompidou

El Centre Pompidou és el nom més comú per a designar al Centre Nacional d'Art i Cultura Georges Pompidou de París (França) dissenyat pels llavors joves arquitectes Renzo Piano i Richard Rogers. Va ser acabat el 1977, i inaugurat el 31 de gener del mateix any. Es tracta, a més, d'un edifici que alberga una biblioteca amb més de 2.000 places, oberta al públic (al contrari que la Biblioteca Nacional de França, coneguda com a Biblioteca Mitterrand, reservada als investigadors).
Waypoint

Musée des Archives Nationales

træ

Jardin Nelson Mandela

Borg

Le Palais Royal

El Palau Reial, en francès Palais Royal, és un palau a París, al nord del Palau del Louvre. El conjunt monumental del Palais-Royal que el formen el palau, el jardí, les galeries i el teatre. Va ser construït per Armand Jean du Plessis de Richelieu el 1628.
Waypoint

Museé e Pyramide du Louvre

La Piràmide del Louvre (en francès: Pyramide du Louvre) és una gran piràmide de vidre i metall envoltada per altres piràmides més petites al Cour Napoléon del Palau del Louvre a París. La piràmide grossa serveix d'entrada principal al Museu del Louvre. La piràmide es va acabar l'any 1989 i ha esdevingut un símbol de la ciutat de París. El Museu del Louvre és un dels museus més importants i visitats del món. És també un dels més grans del món i el més gran de París per de la seva superfície (210.000 metres quadrats, dels quals 60.600 estan consagrats a exposicions).
træ

Jardin des Tuileries

Les Tuileries són un barri de París, situat entre el Palau del Louvre, la rue de Rivoli, la Place de la Concorde i el Sena. Està ocupat per un jardí públic que abans era el del Palau des Tuileries, antiga residència reial i imperial, avui desaparegut. Es diu així perquè abans va ser ocupat per per fàbriques de teules.
Waypoint

Place de la Concorde

La plaça de la Concorde està situada al començament de la Avinguda dels Camps Elisis en el 8è districte de París (França). Es tracta de la segona plaça més gran de França, després de la plaça de Quinconces, a Bordeus.
Waypoint

Champs-Élysées

L'avinguda dels Camps-Elisis és una gran i cèlebre avinguda de la ciutat de París. És considerada l'avinguda més maca de París, i, segons una expressió correntment utilitzada a França, com l'avinguda més maca del món. Treu el seu nom dels camps Elisis, el lloc dels Inferns on restaven les ànimes virtuoses en la mitologia grega.
Borg

Grand Palais des Beaux-Arts

El Grand Palais des Beaux-Arts, també anomenat Grand Palais des Champs-Elysées i popularment conegut com a Grand Palais, és un edifici singular de la ciutat de París, situat als Camps Elisis. El Grand Palais va començar a construir-se el 1897 per allotjar l'Exposició Universal de 1900, celebrada entre el 15 d'abril i el 12 de novembre del mateix any. Fou un complex procés de construcció en el qual van participar diversos arquitectes, i s'ubicà en el mateix lloc on s'emplaçava el Palau de la Indústria, edifici construït per a l'Exposició Universal de 1855.
Waypoint

Òpera Garnier

L'Òpera Garnier, també coneguda com l'Òpera de París o Palau Garnier és un dels edificis més característics del 9è districte de París i del paisatge urbà de la capital francesa. Napoleó III de França va ordenar la seua construcció a l'arquitecte Charles Garnier, qui el va dissenyar en estil Neobarroc.
Waypoint

Galleries Lafayette Maison

Les Galeries Lafayette Haussmann són uns grans magatzems de París situats al nové Districte de la capital francesa, al Bulevar Haussmann. Actualment reb més de 20 millons de visitants al any, és a dir, uns 55.000 visitants diaris. Es tracta de la major superfície comercial del món occidental i el principal gran magatzem europeu per xifra de negocis. Aquest magatzem pertany a la branca Galeries Lafayette/Nouvelles Galeries del Groupe Galeries Lafayette.
foto

Place Vendôme

La plaça Vendôme és típica del urbanisme clàssic francès. En el seu centre, hi ha la columna Vendôme. Aquesta és una de les places de París mundialment cèlebres. Està situada al 1r districte de París. Es troba al nord del jardí de les Tulleries i l'est de l'església de Maria Magdalena. És anomenada plaça Vendôme des del segle XVII, prenent aquest nom de l'hotel Vendôme, que Lluís XIV de França va comprar al duc de Vendôme, per edificar una plaça amb arcades on s'allotjarien la biblioteca reial i diverses acadèmies.
Sacred architecture

Église de la Madeleine

L'església de la Madeleine està a la plaça de la Madeleine al 8è districte de París. Constitueix un dels millors exemples de l'estil neoclàssic en arquitectura. La seva construcció es va prolongar durant 85 anys a causa dels trastorns polítics de França al final del segle XVIII i al començament del segle XIX. Els canvis polítics de l'època en van fer modificar moltes vegades la destinació i els plans.
Bro

Port de la Confèrence

És un dels ports situats a la vora del riu Sena on pots agafar els famosos Bateau-Mouches (vaixells amb els que pots passejar per el riu Sena), o contemplar les màgiques vistes del riu Sena.
Bro

Pont de l'Alma

El pont de l'Alma és un pont de París, que travessa el Sena. El seu nom recorda la batalla de l'Alma del 1854 lluitada a la Guerra de Crimea. Sobre l'única pilastra que descansa a l'aigua, al costat riu amunt, es troba l'estàtua d'una estatua a peu realitzada el 1856, que serveix d'instrument popular de mesura de les crescudes del Sena.
Park

Chams de Mars

El parc del Camp de Mart és un jardí públic, completament obert i situat a París al 7è districte, entre la torre Eiffel cap al nord-oest i l'Escola militar cap al sud-est. Amb una història bicentenària, el Champ-de-Mars acull els parisencs i els turistes tot l'any. El seu nom ve del Camp de Mart romà (i per tant del déu romà Mart, déu de la guerra). El 14 de juliol de 1790, hi va tenir lloc la festa de la Federació. El 17 de juliol de 1791, s'hi va produir l'afusellament del Camp de Mart.
panorama

Torre Eiffel

La Torre Eiffel és una impressionant torre, formada per una estructura reticulada de ferro colat, situada a París (França, al Camp de Mart (en francès, Champ de Mars), a l'extrem que toca al Sena, no gaire lluny del riu). Fou erigida amb motiu de l'Exposició Universal que se celebrà a París l'any 1889, segons el disseny de l'enginyer Alexandre Gustave Eiffel, i va suposar una fita decisiva en la construcció amb ferro. Tot i que s'havia de desmuntar així que s'acabés aquesta exposició, van acabar decidint no fer-ho. Quan va ser construïda era el monument més alt del món, amb 300 metres d'altura, i pesava al voltant de 7.300 tones, tot i que avui dia es calcula que en pesa més de 10.000, a causa dels elements que s'hi han anat afegint: el museu, restaurants, magatzems, botigues, etc.
Park

Place de Trocadero

La plaça del Trocadéro-et-du-11-Novembre se situa al 16è districte de París, a la cruïlla de l'avinguda del Président-Wilson, l'avinguda Kléber, l'avinguda Raymond-Poincaré, l'avinguda d'Eylau, l'avinguda Georges-Mandel i l'avinguda Paul-Doumer. Anteriorment anomenada plaça del Trocadéro, el seu nom actual data de 1978. Més antigament, era la plaça del Rei de Roma.
Waypoint

Arc de Triomphe

L'Arc de Triomf de l'Étoile sovint abreujat simplement com a arc de triomf, és a la plaça Charles-de-Gaulle de París abans place de l'Étoile (en català, "plaça de l'Estrella"), a l'extrem oest de l'avinguda dels Champs-Élysées, a 2,2 quilòmetres de la plaça de la Concorde. Amb una alçària de 50 metres i amplària de 45 metres, és administrat pel Centre des monuments nationaux.
Waypoint

Moulin Rouge

El Moulin Rouge és un cabaret de París. Va ser fet construir l'octubre de 1889 per l'empresari terrassenc Josep Oller i Roca, qui ja tenia l'Olympia, associat amb l'alsacià Charles Zidler. Sempre ha estat situat al mateix lloc: a Pigalle (18è districte), a prop de Montmartre. Conegut arreu, el seu estil i el seu nom han estat imitats i manllevats a tot el món. El Molino de Barcelona n'és un exemple. Va donar nom a la pel·lícula Moulin Rouge.
Sacred architecture

Montmartre- Sacre Coeur

Montmartre és un tossal de 130 m d'altitud, al nord de París situat al divuitè districte, una part del marge dret del riu Sena. Fonamentalment conegut per la cúpula blanca de la Basílica del Sacré Cœur, situada al cim del tossal, i per ser un barri d'animada vida nocturna. Altra església, més vella, de Montmartre és Saint Pierre de Montmartre, de la qual que se'n diu que és el lloc on va ser fundada la Companyia de Jesús. Molts artistes han tingut els seus estudis a Montmartre, com ara Salvador Dalí, Claude Monet, i Picasso. Montmartre, que significa 'mont del martiri'; deu el seu nom al martiri de Sant Dionís, que va ser decapitat al tossal al voltant de l'any 250. Sant Dionís era Bisbe de París i és el Sant patró de França.

1 kommentarer

 • Foto af AugusVcia

  AugusVcia 25-07-2018

  I have followed this trail  verificeres  Vis mere

  No es una buena ruta para ver las maravillas de París.

Du kan eller denne rute